Loading…

Werkwijze vertalen, corrigeren en schrijven

Een goede samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Als freelancer weet ik graag waar ik aan toe ben, maar ook voor u als opdrachtgever is duidelijkheid belangrijk.

Hoe verloopt onze samenwerking?

De samenwerking met TAALkunstig begint bij een offerteaanvraag of opdrachtaanbod van uw kant. Ik probeer hierop zo snel mogelijk te reageren met een vrijblijvende offerte, afgezet op het aantal woorden dat u opgeeft, het aantal woorden in de brontekst die u meestuurt of het aantal uren dat ik denk aan uw tekst te gaan besteden. Hierin is ook een tijdsplanning vastgelegd.

Zodra ik uw akkoord ontvang zal ik de overeenkomst bevestigen en start ik met het vertalen, corrigeren of schrijven.* Bij grote opdrachten houd ik u tussentijds op de hoogte van de vorderingen. In overleg behoren deelleveringen tot de mogelijkheden.

Wanneer ik mijn werkzaamheden heb afgerond, ontvangt u uw vertaling of tekst naar wens per post of e-mail met daarbij de factuur. U wordt in de gelegenheid gesteld het werk in te zien. Bent u tevreden, dan voldoet u de openstaande factuur. Uiteraard kunt het ook bij mij aankaarten indien u niet tevreden bent. We zoeken dan zo snel mogelijk naar een oplossing.

Na afloop van de opdracht verneem ik graag uw feedback betreffende de uitvoering van de opdracht.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte ontvangen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen (info@taalkunstig.nl).

* In sommige gevallen vraag ik om een aanbetaling. Dit staat altijd vermeld in uw offerte en na akkoord ontvangt u hiervoor ook een aanbetalingsfactuur. Na ontvangst van de aanbetaling start ik met het werk.