Loading…

Tekstcorrectie – De puntjes op de i

Weg met type-, taal- en stijlfouten!

TekstcorrectieEen tikfout kan iedereen overkomen: u werkt onder tijdsdruk en kan dan weleens te snel en daardoor foutief typen. Typefouten zijn echter slordigheidjes die prima te verhelpen zijn als u uw tekst na afloop grondig naloopt. Ook spel- en stijlfouten maakt u vaak zonder u daarvan bewust te zijn. Het is simpelweg lastig om alle grammaticale regels van de Nederlandse taal te beheersen en zeker wanneer u gericht bent op de inhoud van uw tekst, ziet u nog weleens wat over het hoofd. Tikfouten, spelfouten, taalfouten en stijlfouten maken een tekst echter moeilijk leesbaar en zorgen voor een minder professionele uitstraling. Dat wilt u natuurlijk voorkomen!

Heeft u inhoudelijk dus geen moeite met het opstellen van goed lopende teksten, maar pleegt u graag iemand raad die met u meekijkt naar de correctheid van uw woorden en zinnen, dan kunt u TAALkunstig inschakelen om voor u de puntjes op de i te zetten. Bovendien pas ik uw teksten indien nodig qua stijl aan op uw doelgroep. Ik corrigeer enkel teksten in de Nederlandse taal.

Tarief voor tekstcorrectie

Bij TAALkunstig kunt u teksten laten corrigeren voor een aantrekkelijk woordtarief. Bij zeer lange teksten of grotere projecten, zoals bijvoorbeeld literatuur of complete websites, is het eveneens mogelijk om een uurtarief* of all-in tarief** af te spreken. Het is op deze plek onmogelijk een standaard tarief te noemen, aangezien veel afhankelijk is van de aard (onderwerp of vakgebied, vertaling of Nederlandse tekst) en kwaliteit van de te reviseren tekst.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen via e-mail (info@taalkunstig.nl). Voor overige vragen of opmerkingen kunt u eveneens gebruik maken van eerder genoemd adres.

*Uurtarief op basis van nacalculatie. In de offerte geef ik u een schatting van de uren en bijbehorende kosten. Wanneer de opdracht voltooid is, betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

**Ik voer de opdracht uit voor een vooraf afgesproken, vaststaand tarief.