Loading…

Tarieven

Met TAALkunstig ga ik voor de persoonlijke aanpak. Ik lever maatwerk, afgestemd op uw wensen, en dat betekent dat ik daar geen vaststaand tarief aan kan hangen. Bent u benieuwd wat het u zou kosten om een vertaling of tekst te laten verzorgen of een tekst te laten corrigeren? Neem gerust contact met mij op door een e-mail te sturen naar info@taalkunstig.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

Algemene richtlijnen tarieven

Tarieven vertalen

Voor vertalingen geldt een tarief op basis van het aantal woorden in de brontekst.

Er kan een toeslag gelden in het geval van:

  • Spoedopdrachten (d.w.z. opdrachten waarvoor het nodig is om in de avonduren of het weekend te werken om de gewenste deadline te kunnen halen)
  • Zeer specifieke terminologie
  • Bronbestanden in een niet-bewerkbaar formaat (zoals bijvoorbeeld PDF)

Blijkt uit de analyse met mijn CAT-tool dat u tekst herhaalde segmenten bevat, dan worden deze niet meegenomen in de woordtelling.

Tarieven tekstcorrectie en tekstschrijven

Voor tekstcorrectie kan een woordtarief of uurtarief afgesproken worden, na inzage van de brontekst en beoordeling van de kwaliteit daarvan. Let op: ik corrigeer alleen Nederlandstalige teksten.

Voor het schrijven van teksten spreek ik met u een uurtarief of all-in tarief af, omdat u in dit geval geen brontekst aanlevert waarop een woordtarief kan worden afgezet én omdat voor het schrijven van goede teksten doorgaans ook enig vooronderzoek nodig is, waarvoor extra tijd ingepland dient te worden. Let op: ik schrijf alleen Nederlandstalige teksten.

N.B.

Bij het vertalen of corrigeren van zeer grote teksten, zoals scripties of complete websites, is het indien u dit wenst eveneens mogelijk een uurtarief* of all-in tarief** overeen te komen.

*Uurtarief op basis van nacalculatie. In de offerte geef ik u een schatting van de uren en bijbehorende kosten. Wanneer de opdracht voltooid is, betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

**Ik voer de opdracht uit voor een vooraf afgesproken, vaststaand tarief.

Bij particuliere opdrachtgevers en in het geval van zeer grote opdrachten verzoek ik om een aanbetaling voordat ik aan de opdracht begin.

Alle tarieven zijn exclusief 21% BTW. Voor alle opdrachten geldt een minimumtarief van €25,-.

Voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen via info@taalkunstig.nl of sociale media.