Loading…

Een pakkende tekst voor uw doelgroep

Sla de juiste toon aan met uw tekst!

TekstschrijvenWaarmee kan ik u van dienst zijn? Een artikel voor uw weblog, teksten voor uw bedrijfswebsite, beschrijvingen voor in uw catalogus of misschien wel een helder stuk voor in uw reclamebrochure? Ik schrijf voor u teksten op het gebied van kunst, cultuur en media, toerisme, geschiedenis en wetenschap, maar ook voor teksten van andere aard kunt u bij TAALkunstig aankloppen. We kijken dan samen of ik iets voor u kan betekenen.

Uiteraard schrijf ik niet uit de losse pols uw tekst, maar is een vooronderzoek naar de betreffende materie bij de dienst inbegrepen. Beschikt u zelf over referentiemateriaal, dan hoor ik dat graag.

Tarief voor tekstschrijven

TAALkunstig werkt voor het schrijven van teksten volgens uurtarief* of all-in tarief**. U stuurt mij tenslotte geen brontekst op basis waarvan ik een offerte met woordtarief kan opstellen en vaak is het nodig om referentiemateriaal door te nemen of vooronderzoek te doen naar de bewuste materie om een goede tekst voor u te kunnen schrijven. Bovendien ben ik van mening dat het schrijven van een goede tekst niet gebonden moet zijn aan een exact aantal woorden, omdat een boodschap soms nu eenmaal beter uit de verf komt als daar iets meer woorden aan worden besteed.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via info@taalkunstig.nl. Ik maak bovendien graag een vrijblijvende offerte voor u op.

*Uurtarief op basis van nacalculatie. In de offerte geef ik u een schatting van de uren en bijbehorende kosten. Wanneer de opdracht voltooid is, betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gemaakte uren.

**Ik voer de opdracht uit voor een vooraf afgesproken, vaststaand tarief.